>> Historie

Dansk Mariah Carey Fanklub kom til verden i starten af 2001, da et par danske fans - der begge før havde haft hjemmesider dedikeret til superstjernen - mødtes og besluttede, at de sammen ville lave ét stort Mariah Carey website samt en dansk fanklub. I april 2001 åbnede www.MariahCarey.dk og i juni måned samme år blev der åbnet for tilmeldinger fra Mariah Carey fans.

For et beskedent årligt kontingent på 100 kr fik medlemmerne bl.a. en velkomstgave og mulighed for at deltage i konkurrencer og arrangementer. Desuden blev de tilmeldt klubbens mailingliste og får tilsendt nyt om fanklubben, hjemmesiden og Mariah Carey min. 1 gang om måneden. Fanklubben havde et tæt samarbejde med hendes danske pladeselskab Universal Music som sponserede præmier, m.m.

Fanklubben var udelukkende en non-profit organisation, dvs. formålet var ikke at tjene penge, men derimod at servicere dets medlemmer og øvrige Mariah Carey fans på bedst mulig vis. Det betyder også, at bestyrelsen der kørte fanklubben og sitet, arbejdede helt frivilligt og uden løn.

I juli 2008 blev fanklubben og websitet i en kort periode overdraget til en ny formand pga. travlhed i den daværende bestyrelse, men fanklubben lukkede kort efter ned og websitet er nu tilbage hos dem der startede det hele i sin tid.

<< Tilbage