>> Arrangementer

'The Emancipation Of Mimi' lytteparty

Mariah

Arrangementet er afholdt. Tak til jer der var med; vi håber I hyggede jer! Klik her for at se billeder fra arrangementet.

Som I ved er Mariah Carey snart klar med sit 10. album, 'The Emancipation Of Mimi', der udkommer d. 4. april 2005.

I den anledning holder vi et lytteparty/fanmøde torsdag d. 31. marts kl. 20. Hvis du er medlem af fanklubben har du modtaget en mail med yderligere info om tid og sted.

Til lytteparty'et vil I kunne høre hele albummet, som præsenteres af Janus fra Universal. Vi skal også se 'Making The Video', musikvideoen til "It's Like That", m.m. på storskærm og holde en lille quiz/konkurrence. Derudover vil der være sodavand, sandwich, snacks og en "It's Like That" single til alle!

Tilmelding som sådan er ikke nødvendig, men I må meget gerne sende en mail på fanklub@mariahcarey.dk hvis I ved allerede nu om I kan komme eller ej. Er du under 15 år, må du gerne tage en forælder med til arrangementet. Vi håber på at se jer allesammen!

"Charmbracelet" Turné 2003

Mariah

Arrangementet er afholdt. Tak til jer der var med; det var en rigtig god og hyggelig tur!

Mariah Carey tager på verdensturné og det bringer hende til Europa i efteråret. Vi har arrangeret en fællestur til koncerten i London torsdag d. 30. oktober 2003 og her på siden kan du finde al vigtig information om turen. Vi har modtaget endelige tilmeldinger fra i alt 11 personer (Gustaf, Nanna C, Brian, Martin, Camilla, Marianne, Anne, Martine, Nanna S, Helle og Karen) og tilmelding er nu lukket.

Fly: Vi tager afsted med EasyJet onsdag d. 29. oktober kl. 10.35 (ankomst i England 11.25) og hjem igen fredag d. 31. oktober kl. 18.20 (ankomst i Danmark kl. 21.15). EasyJet har sat deres billetter til afgangene til salg og alle der skal med har bestilt billetter til ovennævnte afgange (ca. 740 kr). EasyJet har 'fri sæde' politik, så vi mødes i Kastrup Lufthavn d. 29. oktober senest kl. 9.00 og tjekker ind sammen og kan derved sidde sammen i flyet. Har man svært ved at få fri fra arbejde eller skole, kan man evt. booke et senere fly og møde os på hotellet. Skulle I stadig have spørgsmål om flybilletterne så skriv endelig til os på fanklub@mariahcarey.dk og vi vil svare hurtigst muligt.

Billetter: Der er nu helt udsolgt til koncerten. Da det udelukkende er siddepladser har vi desværre ikke haft mulighed for at sikre at alle sidder ved siden af hinanden, men stort set alle der skal med på turen har fået billetter i samme område (omkring blok A-D(2-4) og i siderne). Der har været en del bekymringer ang. koncert-billetterne da koncerten rykker tættere og tættere på og ingen havde fået deres billetter endnu, men vi fik vores billetter i fredags, så hvis man ikke allerede har fået dem lander de nok i postkassen i løbet af den kommende uge.

Hotel: Vi har valgt hotel Atlantic Paddington/New Atlantic i Bayswater-området, bl.a. fordi det er dejligt billigt og ikke ligger langt fra Wembley Arena. Alle har betalt depositum og hotellet er bestilt. Resten af beløbet for hotelopholdet, som er ca. 350 kr pr. person for to overnatninger inkl. "continental breakfast", betaler vi ved ankomst til hotellet. Vi skal bo 2-3 personer sammen på hvert værelse så vi kan lære hinanden at kende. Foreløbigt ser fordelingen således ud: Værelse 1: Gustaf, Brian & Martin, Værelse 2: Nanna C, Camilla & Marianne, Værelse 3: Anne, Martine & Nanna S og Værelse 4: Helle & Karen. Hvis der er nogle særlige ønsker, kan I skrive til os på fanklub@mariahcarey.dk.

I alt vil turen koste ca. 1500 kr fra København til London centrum, dertil kommer transport fra andre dele af landet og selvfølgelig hvad man nu spiser og drikker (og ellers shopper for!). Vi glæder os til at se jer i lufthavnen d. 29. oktober kl. 9.00! I har sikkert stadig mange andre spørgsmål til turen og I skal være velkomne til at spørge eller kommentere på fanklub@mariahcarey.dk. Har man ikke mulighed for at tage med til London men istedet vil til fx. Stockholm eller Hamburg, foreslår vi at man svarer på de til formålet oprettede indlæg i forummet så man kan finde eventuelle andre fans der skal samme sted hen. På den måde kan man snakke sammen om evt. fælles billetkøb, transport og/eller logi.

Radio Uptown "Glitter" releaseparty

Arrangementet er afholdt. Tak til jer der var med!

Mariah

Vind dig til Uptown's eksklusive releaseparty på Mariah Carey's nye CD "Glitter". Radio Uptown er med når 90'ernes bedst sælgende artist, Mariah Carey, er tilbage. Albummet udgives over hele verden mandag d. 10. september. Men allerede dagen før kan du være blandt de første i verden som hører CD'en! Vind adgang til Uptown's releaseparty hver morgen via Dansk Mariah Carey Fanklub, der har 10 billetter på højkant, eller i Wake Uptown fra 05-10 og hver eftermiddag mellem 15-19 eller. Arrangementet finder sted i Vega søndag d. 9. september, 2001 kl. 19. Bagefter er der konkurrence om 'Glitter' CD'ere, T-shirts og en Mariah Carey autograf skrevet på et car race flag fra "Loverboy"-videoen! Held og lykke med konkurrencen!

"Glitter" lyttearrangement

Arrangementet er afholdt. Tak til jer der mødte op!

Mariah

Glæd jer til d. 29/8-2001 kl. 20! Der afholder vi nemlig et ekslusivt lyttearrangement for Mariah Carey's nye album "Glitter", hvor du vil kunne høre albummets 12 skæringer fra start til slut, vel at mærke 12 dage før det rent faktisk udkommer! Og glæd jer til at høre det, det nye album er et af Mariah's mest interessante. Arrangementet bliver holdt på Nørrebro i København. Arrangementet er kun for medlemmer af fanklubben. Vi håber at se så mange af jer som muligt, også jer fra Jylland og Fyn, på trods af den korte varsel, da det er en glimrende lejlighed til at møde fanklubbens bestyrelse og andre fans. Og mon ikke der er tid til et par overraskelser? Vi skal bl.a. se den nye video til "Never Too far" og traileren til "Glitter" på storskærm og der bliver selvfølgelig også afholdt en konkurrence med bl.a. albummet og singler som præmier. Vi glæder os til at se jer!

<< Tilbage